Websitenaam Websitenaam

Omgeving & activiteiten

Omgeving

Kootwijk ligt op de Veluwe. Daardoor is Chaletpark Kootwijkerduin omringd door een fantastisch natuurgebied met bos, heide en zandverstuivingen. Met name de zandverstuiving naast ons park verrast veel mensen. Onze gasten genieten dan ook in alle jaargetijden van de natuur en rust. Al moeten we er eerlijkheidshalve wel bij vermelden, dat die rust regelmatig door kwetterende vogels en ravottende eekhoorns wordt verstoord. Ook ontmoeten onze gasten regelmatig een ree, worden sporen van wilde zwijnen aangetroffen en zijn er dassenburchten in de buurt. Kortom een walhalla voor natuurspotters.

Even genoeg natuur gezien? Geen nood, want door de centrale ligging zijn steden als Apeldoorn (15 km), Barneveld (18 km) en Arnhem (45 km) snel bereikbaar. Ook Park De Hoge Veluwe, paleis Het Loo, golfterreinen, beautyfarms, en dergelijke treft u binnen een straal van 15 à 20 km aan.

Bij de toegang tot het park staat restaurant Kootwijkerduin. Hier kunt u terecht voor een hapje, drankje, lunch of diner. Kijk voor meer informatie op www.restaurant-kootwijkerduin.nl

Daarnaast bevindt zich snackbar ‘t Duintje voor de snelle hap ter plekke, of om mee te nemen.

Activiteiten

Wandelen in de bossen en zandverstuivingen via diverse routes. Kijk ook eens voor informatie en speciale activiteiten op de website van Staatsbosbeheer: www.staatsbosbeheer.nl

Er is in Kootwijk en omgeving van alles te doen met paarden: tochtjes in een huifkar, mennen, paardrijden, maneges, paardenstalling, enzovoort.

Golfen, fietsen, langlaufen in de winter, dagje sauna, shoppen, musea, kastelen bezichtigen,

bezoek Radio Kootwijk, Park de Hoge Veluwe, etcetera, alles is mogelijk.

Wandelroutes

Geen wandelroutes gevonden

Voor meer wandelroutes
ga naar www.staatsbosbeheer.nl

Voor meer wandelroutes ga naar www.staatsbosbeheer.nl

Activiteiten

Geen activiteiten gevonden

Voor meer activiteiten
ga naar www.staatsbosbeheer.nl

Voor meer activiteiten ga naar www.staatsbosbeheer.nl

© 2024 Chaletpark Kootwijkerduin.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web