Websitenaam Websitenaam

Kavels & chalets

Kavels & chalets

De plek voor het huren van Kavels & Chalets

Kavels

De kavels op Chaletpark Kootwijkerduin variëren in grootte van 300 m² tot 450 m², sommige zelfs nog groter. Er zijn nog een aantal standplaatsen beschikbaar waar u een nieuwe chalet op kan laten plaatsen.

Bent u zich aan het oriënteren, maar weet u nog niet precies waar uw voorkeur naar uitgaat? Parkeer gerust uw auto bij het restaurant en wandel eens over het park om vrijblijvend de sfeer te proeven. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Foto's

Faciliteiten

Het park heeft een moderne infrastructuur, waardoor alle standplaatsen zijn voorzien van riool, 3 x 16 ampère elektra, water, aardgas en centrale antenne (kabel televisie). Vanzelfsprekend is iedere standplaats individueel bemeterd. Een vaste telefoon en/of internetaansluiting behoort tot de mogelijkheden.

Chalets

De chaletbouwers bouwen chalets in verschillende modellen: standaard, L-vorm, of dubbel. Op Kootwijkerduin kunnen modellen tot 70 m² geplaatst worden. Uw persoonlijke ideeën en wensen kunnen worden ingepast, waardoor ieder chalet weer anders wordt gebouwd en dus uniek is. Kijk ook eens op de websites van de chaletbouwers: www.grittercaravans.nl, www.hoeree.nl, www. toptotaal.nl,  www.stekelbos.nl en www.arcabo.nl

Zo nu en dan staan op ons park occasions te koop. Voor nadere informatie over de modellen en prijzen kunt u hieronder het overzicht bekijken. Kootwijkerduin heeft uitsluitend huurstandplaatsen in combinatie met de aankoop van het chalet. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste aanbiedingen.

Heeft u verder nog vragen, aarzel dan niet om bij contact een bericht achter te laten. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via 0523-682161 of een mail sturen naar info@schoorlbeheer.nl. Wij vertellen u graag de verdere bijzonderheden.

Bezichtiging van de op het park te koopstaande chalets kan uitsluitend op afspraak, 0523-682161 Wilt u zich liever eerst oriënteren, dan kunt u zonder afspraak in Kootwijk op het chaletpark een kijkje nemen. Voor het raam van onze receptie hangt een prikbord, waarop de verschillende chalets worden gepresenteerd. Ook hangt er een plattegrond, waarop de locatie van het chalet staat aangegeven

Overzicht Chalets

Aangeboden Chalets (1)

Standplaats 47

Chalet: 46 m²

Model: Enkel

Merk: Montana

Bouwjaar: 2015

Materiaal: kunststof

© 2024 Chaletpark Kootwijkerduin.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web