Pagina 1
Chaletpark Kootwijkerduin
Brochure 2021
 
Voor meer informatie tel: Tel: 0523 682161 of email: info@kootwijkerduin.nl
kootwijkerduin.nl | Copyright 2021 | KVK nr: 05050873 | BTW nr: NL812672380B01 | Eventuele zetfouten of afwijkingen in afbeeldingen en prijzen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn in Euro's en inclusief eventuele BTW. Prijzen zijn in sommige gevallen indicatief en bedoeld als richtprijs. Informeer altijd naar onze voorwaarden
 Pagina 2
Introductie

Chaletpark Kootwijkerduin is een kleinschalig bospark voor 40-plussers, c.q. rustzoekers, gelegen in Kootwijk op de Veluwe. Het is het gehele jaar geopend voor onze recreanten en er zijn uitsluitend huurkavels. De standplaatsen zijn niet in rechte vakken ingedeeld, maar allemaal uniek van vorm en met een afwisselende beplanting.

Kootwijkerduin heeft rust en privacy hoog in het vaandel staan. U zult er geen kantine, disco, speeltuintjes of recreatieteam aantreffen. Voor een gezellig samenzijn kan men terecht in restaurant Kootwijkerduin. Een snack koopt men in snackbar 't Duintje. Beide zaken zijn direct aan de weg gesitueerd. Honden zijn mits aangelijnd toegestaan, poezen slechts binnen in de chalets en mogen ter bescherming van de inheemse fauna niet loslopen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens vrijblijvend kijken! Wellicht mogen wij u dan binnenkort ook welkom heten in uw nieuwe `Tweede Huis` op Kootwijkerduin in het nostalgische Kootwijk.

 Pagina 3
Kavels en chalets

Kavels
De kavels op Chaletpark Kootwijkerduin variëren in grootte van 250 à 300 m² tot 450 m², sommige zelfs nog groter. Voor kopers van een Arcabo of Top chalet kunnen wij nog enkele nieuwe standplaatsen creëren. De plaats van uw voorkeur wordt afhankelijk van de grootte en vorm van uw chalet ingedeeld.

Bent u zich aan het oriënteren, maar weet u nog niet precies waar uw voorkeur naar uitgaat? Parkeer gerust uw auto bij het restaurant en wandel eens over het park om vrijblijvend de sfeer te proeven. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

Chalets
Arcabo, TopTotaal en Grittercaravans bouwen/verkopen chalets in verschillende modellen: standaard, L-vorm, of dubbel. Op Kootwijkerduin kunnen modellen tot 70 m² geplaatst worden. Uw persoonlijke ideeën en wensen kunnen worden ingepast, waardoor ieder chalet weer anders wordt gebouwd en dus uniek is.

Kijk ook eens op de websites van de chaletbouwers: www.arcabo.nlwww.toptotaal.nlwww.grittercaravans.nl, www.rsp-recreatiebouw.nl en www.maatfeelinghome.nlFaciliteiten

Het park heeft een moderne infrastructuur, waardoor alle standplaatsen zijn voorzien van riool, 3 x 16 ampère elektra, water, aardgas en centrale antenne (kabel televisie). Vanzelfsprekend is iedere standplaats individueel bemeterd. Een vaste telefoon en/of internetaansluiting behoort tot de mogelijkheden.

 Pagina 4
Aanbod chalets

Zo nu en dan staan op ons park occasions te koop. Voor nadere informatie over de modellen en prijzen kunt u hiernaast het overzicht bekijken. Kootwijkerduin heeft uitsluitend huurstandplaatsen in combinatie met de aankoop van het chalet. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt met de laatste aanbiedingen.

Heeft u verder nog vragen, aarzel dan niet om bij contact een bericht achter te laten. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via 0523-682161 of een mail sturen naar info@schoorlbeheer.nl. Wij vertellen u graag de verdere bijzonderheden.

Bezichtiging van de op het park te koopstaande chalets kan uitsluitend op afspraak, tel: 0523-682161. Wilt u zich liever eerst oriënteren, dan kunt u zonder afspraak in Kootwijk op het chaletpark een kijkje nemen. Voor het raam van onze receptie hangt een prikbord, waarop de verschillende chalets worden gepresenteerd. Ook hangt er een plattegrond, waarop de locatie van het chalet staat aangegeven.

 Pagina 5
Verhuur

Het gehele jaar door kunt u onze tienpersoons recreatie bungalow in Kootwijk huren voor een weekend, midweek, of week. Op ons chaletpark geldt een minimum leeftijd van 40 jaar. Maar de leden van de families, die onze bungalow huren, mogen ook jonger zijn. Gezinnen zijn dus hartelijk welkom.

Indeling:

 • 3 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden
 • 1 slaapkamer met 2 stapelbedden voor 4 personen
 • elke slaapkamer is voorzien van een wastafel
 • 2 toiletten
 • 1 douche
 • woonkamer met extra sfeerbrander
 • open keuken met vaatwasser en combimagnetron
 • alles gelijkvloers
 • geheel centraal verwarmd
 • televisie
 • ruim eigen terras
 • ruime schuur met extra koelkast.

Prijzen buiten schoolvakanties en feestdagen in 2021:
weekend € 455,--
midweek € 465,--
week € 710,--

Inclusief is:
Verbruik elektra, aardgas, water, eindschoonmaak: wel bezemschoon en zonder afval achterlaten. Administratie-, en reserveringskosten.

Bijkomende kosten:
Toeristenbelasting 2021 € 1,08 pppn.
Maximaal 2 honden à € 6,00 phpn/ € 30,50 per week per hond

Aankomstdag in Kootwijk tussen 15.00 en 18.00 uur.
Vertrekdag voor 10.00 uur.
Ieder bed is voorzien van een dekbed en kussen.
Wel zelf bed- en huishoudlinnen meenemen.

Stuur ons een e-mail voor een uitgebreide tarieflijst.
Voor prijsopgave en reservering bel: 05 23-68 21 61 of mail info@schoorlbeheer.nl.  

                                

 

 Pagina 6
Omgeving

Kootwijk ligt op de Veluwe. Daardoor is Kootwijkerduin omringd door een fantastisch natuurgebied met bos, heide en zandverstuivingen. Met name de zandverstuiving naast ons park verrast veel mensen. Onze gasten genieten dan ook in alle jaargetijden van de natuur en rust. Al moeten we er eerlijkheidshalve wel bij vermelden, dat die rust regelmatig door kwetterende vogels en ravottende eekhoorns wordt verstoord. Ook ontmoeten onze gasten regelmatig een ree, worden sporen van wilde zwijnen aangetroffen en zijn er dassenburchten in de buurt. Kortom een walhalla voor natuurspotters.

Even genoeg natuur gezien? Geen nood, want door de centrale ligging zijn steden als Apeldoorn (15 km), Barneveld (18 km) en Arnhem (45 km) snel bereikbaar. Ook Park De Hoge Veluwe, paleis Het Loo, golfterreinen, beautyfarms, en dergelijke treft u binnen een straal van 15 à 20 km aan.
 
Bij de toegang tot het park staat restaurant Kootwijkerduin. Hier kunt u terecht voor een hapje, drankje, lunch of diner. Kijk voor meer informatie op www.restaurantkootwijkerduin.nl

Daarnaast bevindt zich snackbar 't Duintje voor de snelle hap ter plekke, of om mee te nemen.

Activiteiten

Wandelen in de bossen en zandverstuivingen via diverse routes. Kijk ook eens voor informatie en speciale activiteiten op de website van Staatsbosbeheer: www.staatsbosbeheer.nl

Er is in Kootwijk en omgeving van alles te doen met paarden: tochtjes in een huifkar, mennen, paardrijden, maneges, paardenstalling, enzovoort.

Golfen, fietsen, langlaufen in de winter, dagje sauna, shoppen, musea, kastelen bezichtigen, bezoek Radio Kootwijk, Park de Hoge Veluwe, etcetera, alles is mogelijk.

 Pagina 7
Contactgegevens
Bedrijfsnaam Chaletpark Kootwijkerduin
Adres Nieuw Milligenseweg 53a
Postcode 3775 KR
Plaats Kootwijk
Telefoon 0523 682161
E-mailadres info@kootwijkerduin.nl
Website www.kootwijkerduin.nl
Correspondentieadres:
Bedrijfsnaam Schoorl Slagharen Beheer bv
Adres 't Vijfhoekje 9
Postcode 7776 CP
Plaats Slagharen
Telefoon 0523-682161